Obiščite forum Pogreb ni TabuPridružite se nam na Facebooku

 • Vsakemu, ki se prijavi na e-novičnik, brezplačno pošljemo revijo Pogreb ni tabu!

 • Uporaba mobilnih telefonov med pogrebnimi slovesnostmi (vprašalnik)

  Pred leti smo v reviji pisali o raziskavi v zvezi z uporabo mobilnikov na pokopališčih, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, letos pa želimo pridobiti nekaj podatkov o podobnih vprašanju tudi pri nas.

  Zato vas v imenu Zavoda Pogreb ni tabu vljudno vabim k reševanju vprašalnika na temo uporabe mobilnih telefonov med pogrebnimi slovesnostmi.

  Uporaba mobilnikov na pokopališčihV Zavodu Pogreb ni tabu s spletnim portalom in brezplačno revijo, katere četrto številko ekipa Zavoda ravno pripravlja, stremimo k ozaveščanju splošne javnosti o realnosti opravljanja pogrebne in pokopališke dejavnosti. Obenem želimo preko zanimivih vsebin spregovoriti tudi o tabujih, ki po naših ugotovitvah še vedno obdajajo umiranje, smrt, žalovanje in pogrebno dejavnost nasploh.

  Pred leti smo v reviji pisali o raziskavi v zvezi z uporabo mobilnikov na pokopališčih, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, letos pa želimo pridobiti nekaj podatkov o podobnih vprašanju tudi pri nas. Zanima nas, kakšen je odnos in kakšne so prakse glede uporabe mobilnikov med pogrebnimi slovesnostmi v Sloveniji.

  Na vas se obračam s prošnjo, da nam pomagate pri zbiranju podatkov in na spodnji povezavi izpolnite kratko anketo. Izpolnjevanje vprašalnika vam ne bi smelo vzeti več kot 2 minuti, nam pa bo izjemno koristilo pri izpostavljanju tega vprašanja v slovenski javnosti.

  Seveda bomo veseli tudi, če povezavo do vprašalnika delite naprej čim več svojim prijateljem, znancem, poslovnim in drugim kontaktom!

  Do vprašalnika lahko dostopate preko naslednje povezave: https://www.1ka.si/a/103051

  V kolikor v zvezi z vprašalnikom potrebujete dodatne informacije, smo za pojasnila na voljo na info@pogreb-ni-tabu.si.

  Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje!
  Elvina Babajić, direktorica


  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

  Vaš komentar


  OGLASI
  Bi tudi leto prižgali svečo manj?
  Algordanza spominski diamant
  Pričevanja

  OGLASI
  Bi tudi leto prižgali svečo manj? Pogrebne storitve Babajić Obiščite forum Pogreb ni tabu Pogrebne storitve Babajić Pravno svetovanje