Obiščite forum Pogreb ni TabuPridružite se nam na Facebooku

 • Vsakemu, ki se prijavi na e-novičnik, brezplačno pošljemo revijo Pogreb ni tabu!

 • Oglaševanje

  Zakaj oglaševati na Pogreb ni tabu?

  V Zavodu Pogreb ni tabu opažamo, da je javnost v Sloveniji le redko pripravljena spregovoriti o tabujih, povezanimi s smrtjo in pogrebno dejavnostjo. Še manj je širša javnost seznanjena z novostmi v pogrebništvu, čeprav je njihovo uveljavljanje neizogibno, saj je vsaka tradicija ves čas podvržena spremembam. Torej se spreminja tudi danes, pred našimi očmi.

  Zato smo si za osnovno nalogo zadali, da te spremembe kritično ovrednotimo, jim dodamo pridih inovativnosti in tudi sami stopimo v korak z njimi.

  Pri tem nam lahko pomagate tudi vi, in sicer tako, da se javnosti na primeren način predstavite in ponudite svoje storitve ter izdelke.

  Pogreb ni tabu v sodelovanju s pogrebnimi in drugimi podjetji v pogrebništvu

  Kako izboljšati vaše poslovanje s pomočjo Zavoda Pogreb ni tabu?

  1. SVOJIM STRANKAM PONUDITE POMOČ SKOZI ŠIROKO PALETO VSEBINE NA SPLETNI STRANI

  Veliko je informacij, s katerimi je treba postreči v trenutku, ko to od nas pričakujejo svojci pokojnega. Včasih se zgodi, da odgovora nimamo na dlani. V takšnih primerih svoje stranke preusmerite na spletno stran pogreb-ni-tabu.si, kjer bodo vse informacije našli na enem mestu. Skupaj z ostalimi dokumenti jim lahko izročite tudi zloženko Pogreb ni tabu.

  2. RAZISKAVE

  Bodite na tekočem glede najnovejših raziskav na področju pogrebništva, tudi s pomočjo našega spletnega mesta. Spremljanje trendov doma in v tujini vam bo omogočilo prilagajanje vaše dejavnosti trenutnim razmeram in s tem okrepilo konkurenčnost vašega podjetja.

  3. RAZŠIRITE SVOJO PONUDBO Z NOVOSTMI

  Stranke postajajo vse zahtevnejše in pričakujejo novosti na dnevni ravni. Da bi jim željene novosti lahko ponudili, se povežite z našo mrežo partnerjev ter na ta način razširite svojo ponudbo z novimi storitvami in izdelki.

  4. SPREMLJAJTE E-NOVIČNIK

  Elektronski časopis za poslovni svet, ki ga prejema večina pogrebnih podjetij v Sloveniji (komunalna podjetja, pokopališča, cvetličarne, kamnoseki in ostali pravni udeleženci v pogrebništvu), povzema vsebine in novosti s spletne strani pogreb-ni-tabu.si. Vključite se v našo bazo in bodite redno obveščeni. BREZPLAČNO.

  5. MOŽNOST PREDSTAVITVE

  Pogreb ni tabu ponuja široko izbiro možnosti sodelovanja. Spletna predstavitev je ena izmed njih. Omogoča predstavitev vašega podjetja ter ponudbe v obliki PR člankov, oglasnih pasic na spletni strani, predstavitev v e-časopisu, facebook aktivnostih in nagradnih igrah, s katerimi se lahko približate določenim ciljnim skupinam, še posebej tistim, ki so redni uporabniki interneta. Druge oblike sodelovanja omogočajo predstavitve v obliki uporabe naših klasičnih tržnih poti, kot je na primer predstavitev v tiskanem promocijskem gradivu, priporočila od ust do ust, skupno oglaševanje v drugih medijih. Odprti smo tudi za druge možnosti in predloge, zato stopite v stik z nami.

  Zakaj sodelovati s Pogreb ni tabu?

  • Ker spletno stran mesečno obišče približno 5000 bralcev
  • Ker imamo 20% letno rast obiskovalcev
  • Ker komuniciramo z vašimi ciljnimi skupinami na dnevni ravni
  • Ker imate s predstavitvijo neposreden stik s ciljnimi skupinami
  • Ker nam bralci zaupajo
  • Ker stopamo v korak s časom

  Cenik oglaševanja 2016

  Kontakt

  Elvina Babajić
  Oglaševanje

  M: 031-319-138
  M: 041-355-426
  E: info@pogreb-ni-tabu.si

  Priporočila oglaševalcev

  “Pogreb ni tabu je izredno dobro obiskan blog, saj se ekipa ves čas trudi s predstavitvijo različnih informacij, ki so zanimive in dobrodošle. Z oglaševanjem na strani Pogreb ni tabu se je tudi Fotoučilnici povečal obisk spletnih strani, s tem pa imamo posledično tudi več posla. Urednik in ekipa razumejo naše potrebe ter nam vedno svetujejo, kaj je najboljše za nas oglaševalce. Z veseljem bomo tudi v prihodnje sodelovali s portalom Pogreb ni tabu. Z mirno vestjo to priporočamo tudi drugim.”

  Fotoučilnica, Milan Simčič s.p.


  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  OGLASI

  Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  Svetovalnice

  Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  OGLASI
  Bi tudi leto prižgali svečo manj? Pogrebne storitve Babajić V spomin Pogrebne storitve Babajić Pravno svetovanje