Postavi vprašanje

Uporabi obrazec in postavi vprašanje

Vnesite e-mail naslov

captcha

Prepišite kodo iz slike

Sem popolnoma sesuta, ne vidim smisla življenja, kar naprej jokam, nimam energije in volje za nič. Komaj se prisilim, da opravim najnujnejše. Ali mi zdravljenje z bioenergijo lahko pomaga?

Zdravljenje z bioenergijo deluje na imunski sistem človeka in s tem posredno vpliva na samoozdravitvene sposobnosti organizma. Najboljši zdravnik je namreč naše lastno telo. Z bioenergijo na energetski ravni vplivamo na človekovo telo in duha, na celovitega človeka kot energetsko bitje. Večina tistih, ki so se zaradi podobnih težav, kakor jih navajate vi, zdravili s  to dopolnilno metodo zdravljenja, poroča o bistveno izboljšanem splošnem počutju, umirjenosti, večji življenjski energiji. Ker so torej rezultati zdravljenja s to dopolnilno metodo zelo dobri, vam vsekakor svetujem, da poskusite tudi vi na ta način odpraviti ali vsaj omiliti vaše težave. Vendar morate vedeti, da čudežne paličice in čudežnih zdravilcev vendarle ni, obstajajo le pošteni, uspešni in dobri terapevti, ki vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami učinkovito pomagajo s to povsem naravno metodo brez škodljivih stranskih učinkov. V Ljubljani v hotelu Union deluje Društvo Bioenergija Ljubljana, za terapijo pa se je treba predhodno naročiti po telefonu ali prek spleta.

Izredno me zanima ali je žalovanje kaj v povezavi z egocentrom! Ali žalujejo dlje tisti, ki želijo imeti ob sebi to osebo, ki je ni več? Prav tako me bega izgled človeka, ki ne potoči nobene solze, malo ali nič ne govori o pokojniku? Se mi zdi, da taki ljudje potrebujejo posebno terapijo, saj so vse ponotranjili?

Pomembno je vedeti, da vsak žaluje po svoje! Ni enega načina ali oblike žalovanja in prebolevanja. Sproščanje čustev z jokom lahko morda pomaga pri premagovanje notranje bolečine. Vendar pa ne pomeni, da tisti, ki ne toči solza ob izgubi bližnjega, manj trpi ali je manj prizadet. Pogosto je ljudem, ki zaradi šoka in bolečine ob izgubi ne morejo jokati, še veliko težje, saj čustva zadržujejo v sebi. Vsekakor lahko pomoč z bioterapijo v obeh primerih pomaga, še zlasti pri tistih, katerim globoke notranje bolečine čas ne omili.  

Svetuje mag. Nevenka Gajšek, profesorica, publicistka in bioterapevtka
E: nevenkaga@gmail.com | M: 041-588-993