Agencija Glasba po meri približuje globino glasbe

Narava prekrasnega cvetja na pogrebih je žal taka, da hitro ovene, glasba pa ima moč, da še vrsto let odzvanja v naših srcih. To je prepričanje Agencije GlasbaPoMeri, ki svetuje o izbiri glasbe – tudi za priložnosti, kot je poslednje slovo.

Pomen primerne glasbe na pogrebnih slovesnostih

Žalna slovesnost je eden izmed trenutkov, ko ljudje v svoji neizmerni žalosti otopimo. Realnost sveta, ki nas obkroža, kar naenkrat postane vzporedni svet, ki ga ob vsem, kar se tisti trenutek ni ustavilo, živimo le s težavo. Naše misli so takrat povsem drugje kot pri razmišljanju o cvetju, naročilih in drugih odločitvah glede obreda, kaj šele o primerni glasbi. Prav zato je še posebej pomembno, da nas v vsej tej zmedenosti nekdo razume, sliši ter zna prebrati naše želje in nam pomagati pri glasbeni sestavi poslednjega obrednega, s katero se bomo simbolično poslovili od ljubljenega.

Na glasbo namreč največkrat pozabimo in jo prepustimo ustaljenim smernicam, ki pa so pogosto žal daleč stran od srca. Toda lahko se odločimo drugače. Ko zaslišimo milo petje prekrasnih solističnih glasov; ko iz violine, flavte, trobente ali oboe počasi do nas prodrejo zvoki skladb, ki smo jih radi skupaj prepevali, ki so nas zbliževali ob večerih v dvoje, ki so bili za nas nekaj posebnega – tega ne pozabimo nikoli več. Vsakič, ko izbrano pesem zaslišimo ob kasnejši priložnosti, nas vrne k prezgodaj izgubljenemu bližnjemu. Vsakič znova verjamemo, da smo na prav poseben način povezani ravno zaradi zvokov, ki imajo moč, da nas presunejo do srca.

Subtilno in kvalitetno svetovanje po meri naročnika

Tukaj kot svetovalec in uresničevalec glasbenih želja po meri naročnika nastopi naša Agencija GlasbaPoMeri. Odlikuje nas, ne samo subtilnost in uslišanje naročnikovih želja, ampak tudi kvaliteta na najvišjem nivoju, dostopnost in profesionalnost v najširšem pomenu te besede. Ideja o združevanju talentiranih in kakovostnih glasbenikov v agencijo se je porodila v času glasbenega ustvarjanja in intenzivnega udejstvovanja na glasbenem področju. Tako je bila naša prvotna želja naročnikom približati čare in neizmerno globino, ki jo premore le glasba.

Danes ponujamo različne glasbene sestave z namenom, da bi s svojo subtilnostjo in tehnično dovršenostjo približali klasično glasbo ter vse ostale stile posameznikom, ki morda na tem področju niso tako vešči, ki iščejo glasbo za različne priložnosti, pa jim pri tem nihče ne zna svetovati, ki ne poznajo nikogar, ki bi se s tovrstno umetnostjo ukvarjal ali, ki mogoče mislijo, da si tega niti ne morejo privoščiti.

Glasba s srcem

V letih, ko smo za najrazličnejše naročnike vedno našli najprimernejšega glasbenika, ki je profesionalno in predvsem z vsem svojim notranjim vzgibom izvedel za naročnikove najgloblje želje najprikladnejšo skladbo, smo pridobili veliko zaupnikov. Z njimi smo se v teh intimnih življenjskih situacijah povezali na prav poseben način, ki potrjuje, da svoje delo opravljamo s srcem. Glasba, ki je prihajala iz instrumentov ter glasovi naših solistov, so se poslušalcev dotaknili na prav poseben način. Tako vesele kot žalostne trenutke so ponesli v povsem nove dimenzije, ki so kljub bolečini vedno znova dajale novo upanje.

Po vseh letih glasbenega poustvarjanja in svetovanja pa se Agencija GlasbaPoMeri še vedno drži le enega: kvalitetno, profesionalno ter z največjo možno mero subtilnosti, ki seže v najgloblje globine našega srca.

Za vsa vprašanja sem vam na voljo v svetovalnici.

Valentina Ovnič, profesorica in mezzosopranistka

 -----

GlasbaPoMeri
Valentina Ovnič, s.p.
Obloke 3
5242 Grahovo ob Bači
www.glasbapomeri.com
Telefon: 040 888 012

SPONZORIRANA OBJAVA

Oglasi

2 comments

 1. Lea Tomc 26 september, 2016 at 23:50 Odgovori

  Pozdravljeni, za cetrtek, 29.9. ob 11h bi na pokopaliscu Zale v Lj radi imeli violinski nastop. Ali imate koga, ki bi ga lahko angazirali? Hvala in lep pozdrav, Lea

 2. Jasmina PNT 28 september, 2016 at 10:33 Odgovori

  Spoštovani,

  obrnite se na gospo Ovnič Valentino, katera ima tudi svoje podjetje GlasbaPoMeri (tel. št.: 040 888 012).

  LP,

  Jasmina

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.