Eulogica - napredna programska oprema za pogrebna podjetja

V času, ko se tudi pogrebne storitve vse bolj in bolj obračajo k naprednim informacijskim tehnologijam, je za pogrebna podjetja nadvse pomembno, da za upravljanje in administrativna izberejo proizvode, ki kar najbolje zadostujejo njihovim potrebam.

Direktorji pogrebnih podjetij so odgovorni za izbiro programske opreme, ki bo nudila dovolj fleksibilnosti za zadovoljevanje vsakokratnih potreb podjetja, in je obenem preizkušena. Eden izmed takšnih programskih paketov je Eulogica, program za pogrebno upravljanje.

O uporabnosti Eulogice

Programska oprema podjetja Eulogica Ltd. skupaj s pripadajočo podporo je zaenkrat na voljo na Norveškem, Švedskem, v Veliki Britaniji ter na Irskem. Program Eulogica je bil ustvarjen po meri posebej za potrebe direktorja pogrebnega podjetja, kar pomeni, da je sistem moč preoblikovati tako, da zadostuje vsakokratnim potrebam posameznega koristnika.

Poleg tega, da upravlja s podrobnostmi posameznih pogrebov in podatkov svojcev pokojnikov, zmore Eulogica tudi slediti napredku organizacije pogrebne slovesnosti. S pomočjo programa lahko izdelate ter izpišete vso potrebno dokumentacijo – od različnih potrdil, naročil opreme do računov in opominov. Vse te dokumente lahko s programom enostavno pošljete po elektronski pošti, kar administrativno delo vašega podjetja še dodatno olajša, pospeši ter ga prinaša v korak s časom.

Prednosti uporabe napredne tehnologije za pogrebna podjetja

Najočitnejša prednost uporabe sistema kot je Eulogica, je časovna učinkovitost, zaradi katere ima vodja podjetja na voljo več časa, ki ga lahko nameni svojim strankam, ki se spopadajo z izgubo. Malo manj očitna prednost pa je dejstvo, da vsa nastala dokumentacija zadostuje visokim standardom profesionalnosti in kakovosti. Ta daje dober splošen vtis o podjetju, ki na ta način podaja sliko ohranjanja visoke kvalitete.

Tehnologije se neprestano razvijajo z neverjetno hitrostjo, zato je pomembno, da direktor pogrebnega podjetja izbere programski sistem, ki stopa v korak s tem razvojem. Prav to pa je še ena prednost Eulogice, saj gre za proizvod, ki je nenehno v razvoju, ki ves čas pridobiva nove vsebine in funkcije ter povezave z drugimi programi

Spletna prisotnost pogrebnih podjetij

Hitro se razvija tudi spletna prisotnost pogrebnih podjetij in njihovih partnerjev. Danes lahko tako na spletu naročite na primer kamnoseške izdelke, po drugi strani pa lahko tudi vaše stranke podobno naročijo različne storitve, ki jih želijo. Splet predstavlja močno orodje tudi za obveščanje žalujočih ter podajanje kar najbolj obširnih informacij. Sistem Eulogica lahko razvijete do te mere, da ga integrirate z določenimi spletnimi aplikacijami – eden takšnih primerov je denimo AdState.net.

Pri slednjem gre za metodo naročila in potrdila osmrtnic v časopisih preko spletnega obrazca. Po drugi strani ista aplikacija na spletno stran pogrebnega podjetja vključi spominsko podstran, na kateri lahko žalujoči zapišejo zgodbe o pokojniku, dodajajo videe, slike, ali pa se vpišejo v žalno knjigo. Ta spominska stran postane popoln del spletne strani pogrebnega podjetja, torej je ne gosti zunanja spletna stran, kar pomeni, da spletni promet ostaja pri pogrebnem podjetju. AdState ima močno razvito tržišče na Norveškem in Švedskem, počasi pa se širi tudi v Veliko Britanijo in ZDA.

Eulogica se poveže z obema stranema aplikacije AdState – podatki, vneseni za naročilo časopisne osmrtnice, so preneseni neposredno v spletno bazo Eulogice ter posredovani v spletni obrazec. Ko je naročilo zaključeno in potrjeno, so podatki kot sta denimo cena in potrdilo naročila, s pritiskom na gumb zopet preneseni v program Eulogica. Iz te baze se nato prvotno pridobivajo podatki za spominske strani. Povezovanje teh sistemov pomeni, da informacij ni treba vnašati več kot enkrat, ter da stranka uživa profesionalne in gladko tekoče storitve.

V prihajajočem letu bosta tako Eulogica kot AdState še dodatno izboljševala proizvode, ki jih ponujata pogrebnim podjetjem, kar bo slednjim omogočilo, da se bolj posvetijo podpori strankam, ki so se nanje obrnile v hudi stiski.

Vir:

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.