Objava osmrtnice na spletu

Spletna osmrtnica

Spletna osmrtnica

Sponzorirana objava:

Živimo v informacijski dobi in naša življenja – četudi si tega pogosto nočemo priznati – vse bolj upravljajo računalniki in svetovni splet. Zato je objava osmrtnice na internetu postala nekaj vsakdanjega.

Preko spletnega portala www.pogrebi.info lahko z objavo osmrtnice na svetovnem spletu omogočite dostop do informacij o pogrebu pokojnika kar najširšemu krogu žalujočih, tako svojcem in prijateljem kot sodelavcem ter znancem. Vsebino, ki jo želite objaviti, izberete sami, vključuje pa lahko podatke o pogrebu in verze, obogatene s slikami ali drugimi motivi. Ne glede na to, kakšno osmrtnico želite, je cena enotna, in sicer 25 evrov. Osmrtnica bo na spletu objavljena vsaj deset dni, s tem pa bo dostopna vsem uporabnikom spleta tako v Sloveniji kot v tujini.

Naročilo objave osmrtnice lahko izvedete bodisi sami s spletno naročilnico (na www.pogrebi.info) bodisi preko pogrebnega podjetja, ki bo v vašem imenu oddalo naročilo, toda le, če ste svojec pokojne osebe. Zato je navedba osebnih podatkov o naročniku nujna. V primeru spletnega naročila je obvezna tudi navedba podatkov o izvajalcu pogreba oziroma pogrebnem podjetju, pri katerem lahko portal pogrebi.info preveri podatke.

Stopite v korak s časom – tudi kadar ste se prisiljeni soočiti s smrtjo bližnjega.

Primer spletne osmrtnice

Primer spletne osmrtnice

Primer spletne osmrtnice

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.