Postanite član zavoda Pogreb ni tabu

Zakaj postati član zavoda Pogreb ni tabu?

 1. Ker lahko svojim strankam ponudite brezplačno svetovanje na področju dedovanja in oporok, pri prebolevanju smrti, pri organizaciji pogreba po meri človeka itd… (10 brezplačnih strokovnjakov v svetovalnici na Pogreb ni tabu).
 2. Ker želite svojim strankam ponuditi več.Postanite član zavoda Pogreb ni tabu
 3. Ker želite sodelovati pri ohranjanju okolja in opozarjanju obiskovalcev pokopališč o nevarnosti odpadnih sveč ipd. (projekt 'Prižgi svečo manj' v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo in okolje).
 4. Ker želite napredek in spremembe v pogrebni dejavnosti.
 5. Ker želite usposobljene sodelavce ali zaposlene (izobraževanje, mesečno osveščanje, opozarjanje, strokovne ekskurzije…).
 6. Ker želite, da je vaše podjetje del družbeno odgovorne organizacije (vaše podjetje oziroma vaš logotip se pojavi na vseh prijavah za razpis za družbeno odgovorno organizacijo, povsod ste navedeni kot podpornik zavoda Pogreb ni tabu).
 7. Ker postanete del vseh aktivnosti za doseganje ciljev zavoda (vaše podjetje oziroma vaš logotip se pojavi pri vseh naših aktivnostih in projektih – naši projekti so zanimivi za javnost in medije).
 8. Ker pridobite 10% popust pri oglasnem prostoru v reviji Pogreb ni tabu (naklada 10.000). 
 9. Ker se vaš logotip pojavi na zadnji strani revije Pogreb ni tabu, kjer je izpostavljena zahvala vsem podpornikom zavoda Pogreb ni tabu
 10. Ker pridobite 25% popust pri oglasnem prostoru na spletnem portalu www.pogreb-ni-tabu.si. 
 11. Ker pridobite brezplačno reportažo »Pod drobnogledom« in objava le-te na spletu (pripomore pri optimizaciji na spletu ipd…). 
 12. Ker bo vaše podjetje predstavljeno na koledarju zavoda Pogreb ni tabu za leto 2014 (pogoj: opravljena reportaža).
 13. Ker za vas raziščemo morebiten problem, podamo predloge, oddamo konstruktivno kritiko, podamo pobudo za razrešitev problema, oddamo sporočilo za javnost , objektivno podamo mnenje za javnost (odobreno s strani 5-članskega strokovnega sveta) …

Kako postati član?

Član postanete tako, da izpolnite Prijavnico za članstvo (Prijavnica.pdf, 416 KB). Članarina se odmeri glede na število pogrebov, ki jih podjetje izvede letno (posamezno podjetje samo ustrezno označi) - glejte tabelo spodaj. Članarina se plačuje mesečno.

 

Število pogrebov na leto 

Višina članarine
Do 100 pogrebov na leto 10 EUR
Od 101 do 200 pogrebov na leto 20 EUR
Od 201 do 300 pogrebov na leto 30 EUR
Od 301 in naprej 40 EUR

 

Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete:

 1. Po mailu: info@pogreb-ni-tabu.si
 2. Po faksu: 03 891 30 41
 3. Po pošti: Zavod Pogreb ni tabu, Linhartova 66, 1000 Ljubljana

Klikni za prikaz PRIJAVNICE

Oglasi
Oznakečlanstvo

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.