2. fotografski natečaj na temo “1. november”

Fotoučilnica drugo leto zapored nagrajuje najboljšo fotografijo na temo “1. november” in sicer s fotografskim tečajem v vrednosti 120 evrov. 

Na nagradno igro se lahko prijavite nepoklicni fotografi z največ petimi fotografijami, ki jih do 25. novembra pošljete na elektronski naslov info@fotoucilnica.com. Strokovna komisija bo vse fotografije pregledala in izbrala najboljšo, ki bo objavljena 30. novembra na spletnih straneh www.pogreb-ni-tabu.si in www.fotoucilnica.com.

Sponzor nagradne igre je Fotoučilnica

Kako sodelovati?

Na natečaju lahko sodelujejo nepoklicni fotografi iz Slovenije in tujine. Vsak avtor lahko sodeluje z največ petimi (5) fotografijami. Upoštevane bodo fotografije, poslane po elektronski pošti na naslov info@fotoucilnica.com, najpozneje do 25. novembra 2012.

Tehnične zahteve

Dovoljeni so le osnovni popravki. To pomeni, da je fotografija lahko obrnjena, obrezana, s popravljeno belino, osvetlitvijo ipd. Fotografijo lahko pretvorite tudi v črno-belo tehniko. Fotografijo pošljite v ločljivosti, v kateri je bila posneta. Format naj bo JPG. Poslane fotografije morajo biti opremljene z naslednjimi podatki: avtor (ime in priimek, telefonska številka, elektronski naslov), opis fotografije (kraj in datum nastanka).

Izbirni postopek

Žirija bo vse prispele fotografije pregledala, ocenila in izbrala najboljšo, ki bo nagrajena z brezplačnim tečajem fotografije. Ime nagrajenca bo objavljeno najpozneje 30. novembra 2012 na spletnih straneh www.pogreb-ni-tabu.si in www.fotoucilnica.com.

Podelitev nagrade

Nagrajenec prejme nagrado po pošti. Nagrade niso zamenljive ali izplačljive v denarju.

Avtorske pravice

Fotografije ostanejo last avtorja. Avtor fotografij zagotavlja, da so fotografije njegova stvaritev. Avtorji nagrajenih fotografij se strinjajo z objavo fotografij v tiskani ali spletni obliki za promocijo tega natečaja.

Varstvo osebnih podatkov

Avtor fotografij dovoljuje uporabo svojih fotografij in osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov) za izvedbo natečaja. Avtor prav tako soglaša z objavo svojega imena in priimka v seznamu nagrajencev. Organizatorja zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.