Prihaja druga revija Pogreb ni tabu

V zadnjih nekaj tednih ste verjetno opazili našo zmanjšano dejavnost na portalu Pogreb ni tabu, kar je posledica intenzivnih priprav naših ustvarjalcev na drugo izdajo revije Pogreb ni tabu. Tako kot lani bo revija brezplačno na voljo v različnih krajih po Sloveniji in na različnih mestih (na primer v cvetličarnah, na pokopališčih, v domovih za ostarele), obiskovalci spletnega mesta Pogreb ni tabu pa jo boste lahko prebirali tudi v elektronski obliki.

revija_PNT_2

Lanska prva izdaja revije je bila prva te vrste pri nas; njene priprave smo se lotili predvsem zato, da bi z nasveti in informacijami čim bolj pomagali vsem tistim, ki se ob umiranju in smrti svojega bližnjega ali žalovanju za njim znajdejo v stiski. Za izdajo revije pa smo se odločili še posebej zato, da bi smrt in vse, kar je z njo povezano počasi sprejeli kot del življenja. Tudi letos z njo želimo rušiti tabuje in obljubljamo vam še kakovostnejše vsebine.

Revija Pogreb ni tabu, ki ni le svetovalka v težkih trenutkih, temveč tudi mali priročnik zanimivosti in koristnih podatkov, pričakujte na izbranih mestih kot so domovi za ostarele, pokopališča, nekatere upravne enote in na spletu že v nekaj dneh.

 Ustanoviteljica portala Elvina Babajić in glavna urednica Katarina Cvikl

Oglasi
Oznakerevija

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.