Prihaja tretja revija Pogreb ni tabu

Potem, ko smo se pred dvema letoma prvič podali na neznano pot razbijanja tabujev, povezanih z umiranjem, smrtjo, žalovanjem in minljivostjo, letos pred 1. novembrom objavljamo že tretjo revijo Pogreb ni tabu zapovrstjo.

Revija Pogreb ni tabu št. 1Tako kot pretekli dve bo tudi prihajajoča revija priča zgodbi življenja in smrti skozi tri vsebinske sklope. V prvem delu slavimo življenje in njegovo polnost, vendar obenem poudarjamo, da je smrt neizbežna. Drugi del revije s praktičnega vidika obravnava smrt kot sestavni del življenja. V tretjem delu revije pa se posvečamo žalovanju, soočanju z izgubo in ohranjanjem spominov.

Tudi z letošnjo revijo želimo v prvi vrsti ponuditi zanimivo čtivo za tiste, ki jim nasveti in informacije v težkih trenutkih koristijo ali pa so se znašli v stiski. Po drugi strani pa je že tretja revija dokaz, da se naša vizija rušenja tabujev glede smrti in pogrebništva počasi vendarle uresničuje, opazujemo namreč, da smo vedno bolj pripravljeni spregovoriti o teh temah.

Revija bo tudi tokrat brezplačno na voljo po vsej Sloveniji (na izbranih mestih cvetličarnah, pogrebnih podjetjih, na pokopališčih, upravnih enotah, domovih za ostarele) v tednih pred in po 1. novembru. Svoj primerek lahko naročite na dom in poslali vam ga bomo po pošti. Obiskovalci spletnega mesta Pogreb ni tabu pa boste prihajajočo številko lahko prebirali tudi v elektronski obliki.

V nekaj tednih vas bomo ponovno povabili k branju!

Oglasi
Oznakerevija

2 comments

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.