Uporaba mobilnih telefonov med pogrebnimi slovesnostmi (vprašalnik)

Pred leti smo v reviji pisali o raziskavi v zvezi z uporabo mobilnikov na pokopališčih, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, letos pa želimo pridobiti nekaj podatkov o podobnih vprašanju tudi pri nas.

Zato vas v imenu Zavoda Pogreb ni tabu vljudno vabim k reševanju vprašalnika na temo uporabe mobilnih telefonov med pogrebnimi slovesnostmi.

Uporaba mobilnikov na pokopališčihV Zavodu Pogreb ni tabu s spletnim portalom in brezplačno revijo, katere četrto številko ekipa Zavoda ravno pripravlja, stremimo k ozaveščanju splošne javnosti o realnosti opravljanja pogrebne in pokopališke dejavnosti. Obenem želimo preko zanimivih vsebin spregovoriti tudi o tabujih, ki po naših ugotovitvah še vedno obdajajo umiranje, smrt, žalovanje in pogrebno dejavnost nasploh.

Pred leti smo v reviji pisali o raziskavi v zvezi z uporabo mobilnikov na pokopališčih, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, letos pa želimo pridobiti nekaj podatkov o podobnih vprašanju tudi pri nas. Zanima nas, kakšen je odnos in kakšne so prakse glede uporabe mobilnikov med pogrebnimi slovesnostmi v Sloveniji.

Na vas se obračam s prošnjo, da nam pomagate pri zbiranju podatkov in na spodnji povezavi izpolnite kratko anketo. Izpolnjevanje vprašalnika vam ne bi smelo vzeti več kot 2 minuti, nam pa bo izjemno koristilo pri izpostavljanju tega vprašanja v slovenski javnosti.

Seveda bomo veseli tudi, če povezavo do vprašalnika delite naprej čim več svojim prijateljem, znancem, poslovnim in drugim kontaktom!

Do vprašalnika lahko dostopate preko naslednje povezave: https://www.1ka.si/a/103051

V kolikor v zvezi z vprašalnikom potrebujete dodatne informacije, smo za pojasnila na voljo na info@pogreb-ni-tabu.si.

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje!
Elvina Babajić, direktorica

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.