Z nami obiščite Bologno in Tanexpo!

Vabimo vse sodelavce in člane Zavoda Pogreb ni tabu 22. marca 2014 na ekskurzijo v Bologno, kjer bomo obiskali Tanexpo, največji mednarodni sejem pogrebne in pokopališke opreme v Evropi.

Pred dobrim letom dni se je Pogreb ni tabu preoblikoval v zavod in v tem kratkem času ste številni sodelavci v pogrebni, pokopališki in sorodnih dejavnostih izrazili podporo našim ciljem in dejavnostim. Vsem, ki nas pri delu podpirate, se iz srca zahvaljujemo! Ker radi tudi v praksi dokažemo svoje bodisi izrečene bodisi zapisane besede, vse sodelavce in člane Zavoda Pogreb ni tabu 22. marca 2014 vabimo na ekskurzijo v Bologno.

Tanexpo 2014Odpri letak (528 KB)

Na brezplačnem obisku v Italiji bomo obiskali Tanexpo, največji mednarodni sejem pogrebne in pokopališke opreme v Evropi, ki letos poteka med 21. in 23. marcem! Zavod Pogreb ni tabu je zagotovil vstopnice, udeleženci ekskurzije pa si bomo razdelili stroške avtobusa.

Člani in sodelavci Zavoda bomo sejem, katerega razstavni prostori se raztezajo na kar 23.000 m2 površine, obiskali 22. marca 2014 z odhodom v jutranjih in povratkom v večernih urah. Ob prihodu na sejem bomo najprej poskrbeli za kratek voden obisk razstavišča, na katerem bomo predstavili osnovne informacije in orientacijske točke za vse udeležence, nato pa se boste lahko samostojno podali v mali svet pogrebništva, ki se ga letno udeleži skoraj 17.000 profesionalcev s tega področja.

Avtobusni prevoz bo za udeležence organiziran z več odhodnih postaj na dan obiska sejma (22. 3. 2014), in sicer:

  • ob 5.00 iz Celja (pred Merkurjem),
  • ob 6.00 iz Ljubljane (Dolgi most),
  • ob 6.30 iz Postojne (bencinska črpalka Petrol),
  • ob 7.00 Sežana (bencinska črpalka OMV) Povratek iz Bologne je načrtovan isti večer z odhodom s sejma okoli 18. ure.

Vse sodelavce in člane vabimo, da se nam pridružijo na tem poslovnem obisku, na katerem ne bo manjkalo tudi neformalno druženje in spoznavanje s ključnimi novostmi na področju pogrebnih in pokopaliških dejavnosti! Zavod Pogreb ni tabu prijave za udeležbo zbira do 15. marca 2014, in sicer na elektronski naslov info@pogreb-ni-tabu.si ali na telefonsko številko 041 355 426 (Elvina Babajić M.).

Mednarodni sejem pogrebništva Tanexpo 2014

Oglasi
Oznakesejmi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.