Eko talarji

S tem, ko ekološka osveščenost vse bolj pridobiva na pomenu, je bistveno, da tem smernicam sledijo tudi pogrebna podjetja s svojimi izdelki. Eden takih so ekološki talarji oz. obleke za upepelitev in pokop pokojnikov.

Talarji iz kolekcije ‘Rozi’ so izdelani iz okolju prijaznih materialov, s čimer sledijo eko trendu, ki je vse bolj v ospredju tudi v Sloveniji. ‘Rozi’ talarji so tako v skladu denimo z zahtevami, ki so jih v letu 2011 uveljavili na ljubljanskih Žalah, tj. da morajo biti oblačila, v katerih bo pokojnik upepeljen, narejena iz ekološko sprejemljivih in naravno razgradljivih materialov.

Izbira eko talarjev torej predstavlja okoljsko ozaveščeno možnost, saj zaradi spoštovanja visoko zastavljenih ekoloških standardov neposredno ter posredno pripomore k zmanjšanju emisij v zraku ter škodljivih snovi v zemlji. Obenem odločitev za talarje ‘Rozi’ omogoča tudi veliko fleksibilnosti; talarji so namreč na voljo v vseh barvah ter so izdelani v skladu z željami strank, v ponudbi pa so različni moški in ženski modeli ter velikosti.

Cena talarjev ‘Rozi’ znaša 12 € (brez DDV). Ob nakupu 52 kosov ali več znaša cena na kos 10 € (brez DDV). Dostava brezplačna!

V kolikor ste tudi v vašem pogrebnem podjetju ali samo osebno ekološko ozaveščeni, eko talarji iz trgovine Rozi vsekakor predstavljajo pravo izbiro, saj so poleg okoljske prijaznosti tudi cenovno ugodni, kar pa je v teh časih prav tako izjemno pomembna lastnost.

Za več informacij se obrnite na:

Trgovina Rozi, Vojna vas 10, 8340 Črnomelj
Tel.: 040-542 034

SPONZORIRANA OBJAVA

Oglasi
Oznakeeko

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.