Konferenca: Kako obnoviti in bolje ovrednotiti pokopališča v jugovzhodni Evropi

Vabimo vas k udeležbi specializirane konference na temo pokopališč in pogrebnih storitev, ki se bo odvijala v Dubrovniku 12. in 13. decembra 2016. Glavna tema konference bo obravnavala potrebo intenzivne obnove pokopališč, povečanje kulturne vrednosti tako pokopališč kot tudi komunalnih storitev.

Pogrebna konferenca DubrovnikNa konferenci bodo ugledni predavatelji predstavili najboljše prakse iz področja vzdrževanja pokopališč in krematorijev ter storitev pogrebnega sektorja iz področja jugozahodne Evrope. Govorilo se bo o zakonskih regulaciji in izkušnjah iz prejšnjih obdobij, še posebno izkušnje iz Slovenije in Hrvaške. Udeležencem bodo predstavljene strokovne teme iz področja rezanja in oblikovanja kamna ter nagrobnih spomenikov. Manjkalo ne bo tudi možnosti za vpeljavo inovativnih procesov in novih tehnologij za delo na pokopališčih in njihovo vzdrževanje.

Ob tej priložnosti vas hkrati vabimo k sodelovanju, ne samo kot udeležence konference vendar tudi da predstavite izkušnje iz vaše regije.

Na povezavi se nahaja brošura in prijavnica. Kotizacija za 2 dni znaša 165 € na osebo. Za skupino udeležencev iz istega podjetja ponujamo popust.

PRIJAVNICA

Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte na:

info@komunal.hr
event@centar-marketing.com
 +385 1 6329 111

Marijan Kavran
glavni urednik časopis Komunal

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.