Vabilo v psihoterapevtsko skupino

Posamezniki se vsakodnevno srečujemo z različnimi življenjskimi preizkušnjami. Z nekaterimi se spoprimemo uspešneje, z nekaterimi malce manj. Na koncu, ne glede na to, kako uspešni smo v rokovanju s temi preizkušnjami, za nas prinesejo določene spremembe. Te nas lahko še nekaj časa spremljajo in v nas vzbujajo občutke nelagodja.

S tem namenom odpiramo skupino, ki temelji na uveljavljeni metodi psihoterapevtskega dela imenovani skupinska analiza. Skupiniska analiza

Metoda temelji na opažanju, da skupina odpira za svoje člane in članice pomembne teme in da lahko doseže globoke, trajne spremembe v njihovem življenju. Verjame v terapevtski potencial vsakega posameznika v skupini in skupine kot celote.

Na prvem srečanju se pogovorimo o vaših razlogih in motivaciji za terapevtsko delo v skupini ter pričakovanji glede skupinsko analitičnega dela. Razgovor služi predvsem medsebojnemu spoznavanju in nudi možnost odločitve za kasnejšo vključitev v skupino. Razgovore in kasnejšo skupino bo vodil Sebastijan Einsiedler, univ. dipl. psih, edukant skupine analize.

Prvo srečanje je brezplačno in za vas neobvezujoče. Razgovori bodo potekali v terapevtskih prostorih centra CEZARO na Litijski cesti 38 v Ljubljani. Na voljo je še nekaj prostih mest.

Za dodatne informacije se prosim obrnite na elektronski naslov (seinsiedler@yahoo.com) ali na telefon (031-591-101), kjer se lahko dogovorimo za uvodno srečanje.

Lepo vabljeni!

Oglasi
Oznaketerapija

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.