Unikatne pogrebne žare iz porcelana

Individualna žara

Individualna žara

SPONZORIRANA OBJAVA

Porcelan velja za najžlahtnejši keramični material, saj so izdelki iz njega izjemno trdni in obstojni, obenem pa je poseben tudi njihov videz.  Pa ste vedeli, da med  porcelanaste izdelke spadajo tudi pogrebne žare?

Pri izbiri pogrebnih žar so možnosti omejene, zelo klasične in pogosto premalo inovativne. Podjetje Kaolin za to težavo ponuja rešitev – pogrebne žare, ki jih ročno oblikujejo iz porcelana.

Izdelki iz porcelana so najbolj trdni in obstojni. Tako je že v 12. stoletju med visokimi sloji družbe veljal za izjemen in zelo zaželjen material, imenovan belo zlato. Kot poseben ter prestižen je znan tudi zaradi svojih oblikovalskih lastnosti; njegova obdelava je namreč izredno zahtevna, vendar se izrazi v čudovitem videzu končnega izdelka, ki ga odlikujejo prosojnost, žlahtnost, belina in mehke linije, ki pričarajo občutek neskončnosti, nedolžnosti.

Žara po vaših željah

Žara po vaših željah

Žlahtnosti samega osnovnega materiala žar je dodana še ena vrednost, in sicer skrbno načrtovanje, oblikovanje ter končna poslikava. Slednja umetniško zaključi vizualno celoto žare in je delo keramičarke in likovne pedagoginje Nike Stupica.

Vsaka žara je edinstvena, poudarja jo  inovativnost, saj izdelovalci osebno pristopijo do vsakega posameznika, ki si želi individualno žaro. Žare se vedno oblikujejo in poslikajo glede na želje svojcev.

Žare iz porcelana izdeluje podjetje Kaolin, Boštjan Jan s. p. (040/997-999)

Lahko pa jih naročite tudi na www.pogrebne-storitve-babajic.si


Oglasi

1 comment

  1. Selena 23 septembra, 2009 at 18:57 Odgovori

    Te žare so meni zelo všeč. Fajn je to, ker so totalno drugačne od tistih navadnih. Je čisto osebna, saj je vsaka žara ročno narejena. Meni so v živo še lepše. Človek bi imel kakšno kar doma, tako za okras 🙂

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.