Dobrodelna sožalnica

Počastite spomin na preminulo osebo z darovanjem za tiste, ki ostajajo za njo!

Počastite spomin na preminulo osebo z darovanjem za tiste, ki ostajajo za njo!

SPONZORIRANA OBJAVA

Se ne morete odločiti, s čim na pogrebni slovesnosti izraziti sožalje – ali naj bo to venec, šopek cvetja ali sveče? Na voljo imate še eno, novejšo možnost. Naročite lahko dobrodelno sožalnico, s katero vaše slovo od preminulega postane še bolj plemenito, saj z njo darujete za žive.

Dobrodelnost je v naši družbi cenjena vrednota in sedaj se je lahko poslužite tudi ob izgubi prijatelja, znanca ali sorodnika. Poleg cvetja in sveč ob smrti nekoga, ki nam je bil blizu, pokojnikovim najbližjim pošiljamo tudi sožalna pisma oziroma sožalnice. Namesto zapravljanja denarja za rože, ki prej ali slej ovenijo, ter za sveče, ki okolju niso najbolj prijazne, lahko denar namenite v dobrodelne namene, in sicer z dobrodelno sožalnico.

Preko ustanove Fundacija dobrodelni venec lahko v obliki sožalnice, ki jo pošljete ali izročite pokojnikovim svojcem, v dobrodelne namene prispevate bodisi 20 bodisi 40 evrov. Fundacija dobrodelni venec prispevke zbira tokom poslovnega leta, na koncu le-tega pa na spletni strani  www.pogrebi.info objavi, komu točno bodo sredstva namenjena. Ustanova končnega prejemnika izbere izmed raznih organizacij. Prizadeva si za dobrodelnost v smislu pomoči ostarelim in hudo bolnim, nakupov zdravstvenih naprav, pomoči otrokom ter družinam v stiski, omogočanja šolanja otrok ter varovanja okolja.

Dobrodelna sožalnica je estetsko oblikovana. Zaradi posebnega papirja, iz katerega je izdelana, pa daje vtis plemenitosti našega dejanja. Kot vsaka druga sožalnica ima prostor, v katerega lahko vpišete svoje besede in misli, s katerimi se želite posloviti od umrlega ali jih sporočiti njegovim svojcem. Na drugi, desni strani sožalnice je obvestilo, da je žalujoči, ki sožalnico pošilja, v spomin in slovo daroval v dobrodelne namene.

Počastite spomin na preminulo osebo z darovanjem za tiste, ki ostajajo za njo!

Vir:

Oglasi

3 comments

  1. xenon 26 oktobra, 2009 at 23:10 Odgovori

    kako lahko narocim? fajn bi blo da lahka prek interneta da mi pride po posti venec…sam nevem ce se da venec po posti poslat :))
    tk sam da vem mogoce bom kdaj rabil 🙂

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.