Spletna cvetličarna

Spletna cvetličarna

Spletna cvetličarna

Od nam dragih pokojnikov se na pogrebu navadno poslovimo s solzami in cvetjem. Žalne cvetne aranžmaje lahko sedaj naročite preko spleta in tako privarčujete na času.

Spletne cvetličarne omogočajo, da žalne dekoracije naročite preko spleta. Toda kljub temu, da naročilo opravite na precej neoseben način, vam le te zagotovljajo, da bodo v  cvetličarni s cvetjem znali izraziti tisto, kar bi sami z besedami težko povedali.

Cene žalnih dekoracij, ki jih lahko naročite so zelo različne. Odvisne so od izbora rož ter velikosti in vrste izbranega žalnega aranžmaja. Cenovno najugodnejši in tudi najmanjši je žalni šopek, ki se navadno položi na tla, njegova cena pa je od 40 evrov dalje. Na voljo so tudi različne vrste vencev ter aranžmajev raznih oblik, njihove cene pa se gibljejo vse do 200 evrov. Žalne dekoracije ponavadi vključujejo tudi žalni trak, na katerega lahko napišete misli in druga posvetila.

Cvetni aranžmaji

Cvetni aranžmaji

Naročilo žalne dekoracije izvedete preko spletnega obrazca (seveda jih lahko tudi pokličete), v katerem morate med drugim na kratko opisati pokojnika. S tem omogočite, da aranžma čimbolj ustreza značaju in osebnosti preminulega. S cvetličarno boste po oddaji naročila morali uskladiti še podrobnosti in ceno dekoracije, vedno pa vam bodo svetovali tudi glede barve in vrste cvetja.

Naročeno vam spletne cvetličarne dostavijo na dom ali na željeno pokopališče.  Strošek dostave v ostale kraje po Sloveniji pa je izračunan glede na oddaljenost.

S cvetjem izrazite vaše občutke ob izgubi ljube osebe in obenem prihranite dragocen čas!

Primer spletne cvetličarne

Oglasi
Oznakeinternet

3 comments

 1. xenon 20 oktober, 2009 at 20:30 Odgovori

  A obstaja kakšna spletna cvetličarna na področju Velenja oziroma Šaleške doline?

  Na linku, ki je v članku ne zasledim nobene spletne cvetličarne za Velenje in okolico.

 2. Selena 20 oktober, 2009 at 21:36 Odgovori

  Pozdravljeni,
  spletna cvetličarne zaenkrat še ni v Velenju. Pogrebi.info, portal, kjer so vse spletne cvetličarne, zaenkrat še išče cvetlličarno, ki bi skrbela za področje Šaleške doline.

  Drugače se pa veliko ljudi odloča za tovrsten način naročevanja žalnih vencev in ikeban. Zadnjič mi je celo ena gospa iz New Yorka pisala, če ji lahko sporočim, katera spletna cvetličarna skrbi za dolenjsko, ker je želela bivšemu sosedu naročiti žalni venec.

  Mislim, da bo stvar enkrat v prihodnjosti dobro zaživela. Ideja je dobra, ljudjem pa zaradi današenjega načina življenja to lahko zelo ustreza.

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.