Pogrebne storitve Miklavž Malerič d.o.o.

Podjetje Miklavž Malerič d.o.o. - belokranjsko pogrebno podjetje za razliko od večine tovrstnih podjetij poleg kvalitetnih pogrebnih storitev zagotavlja tudi vzdrževanje in urejanje poslednjih domov pokojnikov. Za vse pogrebne stroške pa kot eno prvih pogrebnih podjetij pri nas omogočajo tudi kreditno ali obročno odplačevanje.

Pogrebno podjetje Miklavž Malerič d.o.o. je nenehno rastoče družinsko pogrebno podjetje z dolgoletno tradicijo. Pred skoraj dvema desetletjema ga je ustanovil pokojni Jože Malerič, od katerega ga je kasneje podedoval sin Boštjan Malerič. Slednji je tudi trenutni direktor podjetja, kot je bilo to preoblikovano in razširjeno leta 2010.

V podjetju se zavedajo, da je srečevanje s smrtjo po eni strani neizogibno, a da po drugi strani ljudje v takšnih trenutkih potrebujejo vso razpoložljivo pomoč in podporo. S tem namenom podjetje Miklavž Malerič d.o.o. zagotavlja celostne storitve na področju pogrebništva. Za svoje stranke najprej uredijo vso potrebno dokumentacijo in prevoze, povezane z zadnjim slovesom od preminulega. Poskrbijo za pripravo pokojnika v skladu z verskimi ali drugimi zahtevami, ter za kasnejšo izvedbo dostojanstvene in svečane pogrebne slovesnosti glede na želje pokojnika ali svojcev. V povezavi s samim pogrebom za svoje stranke uredijo tudi žalne aranžmaje, fotografiranje ter osmrtnice.

Poleg tega zagotavljajo široko izbiro nagrobnih spomenikov ter pogrebne opreme različnih cenovnih in kakovostnih razredov, bodisi za klasični bodisi za žarni pogreb. V slednjem primeru seveda pripravijo vse potrebno za upepelitev, morebitni raztros pepela ali diamantni pogreb, ki ga kot novost ponujajo v povezavi s podjetjem Pogrebne storitve Babajič d.o.o. V podjetju Miklavž Malerič d.o.o. sicer omogočajo tudi balzamacijo ter prekope umrlih oseb na območju občine Črnomelj. Pri njih lahko izberete še nagrobne spomenike in druga obeležja. Storitve, povezane neposredno s pogrebi, pa so v podjetju dodatno nadgradili z urejanjem in upravljanjem številnih pokopališč na območju občine Črnomelj, medtem ko imajo obenem v načrtu denimo še izdelovanje kremacijskih krst.

Nenazadnje pa so kot eno prvih podjetij pri nas v sodelovanju z SKB banko uvedli ugodno financiranje za vse stroške, nastale v povezavi s pogrebnimi storitvami, ki jih v podjetju opravijo. Poleg plačila storitev s kreditnimi karticami strankam brez obiska banke omogočajo najem kratkoročnega kredita (do 1.500 evrov z odplačilno dobo do dveh let) oziroma obročno odplačevanje pogrebnih stroškov.

Podjetje Miklavž Malerič d.o.o. je času svojega delovanja prejelo že številne nagrade – tako vsakodnevne neuradne pohvale strank kot uradna priznanja, med drugimi certifikat zaupanja vrednega podjetja. Kljub uspehom pa zaposleni v podjetju še vedno stremijo k napredku; so namreč mnenja, da je vedno moč doseči še več ter še dodatno izboljšati storitve ter ponudbo. Mlad kader to uresničuje preko nenehnih dodatnih izobraževanj in uvajanj novosti.

Tako so se od svoje ustanovitve leta 1993 uveljavili kot eno vodilnih pogrebnih podjetij v Sloveniji ter podjetje z daleč najkvalitetnejšo ponudbo v belokranjski regiji. Široka mreža partnerjev, ki so jo ustvarili z leti in sega tudi preko belokrajnskih meja, to še dodatno potrjuje; sodelujejo tako z lokalnimi krajevnimi skupnostmi kot z javnimi podjetji kot sta Komunala Novo mesto ter Javno podjetje Žale Ljubljana, ali zasebnimi podjetji, kot je Vrtnarstvo in cvetličarstvo Šikonja.

V podjetju Miklavž Malerič d.o.o. so za vas dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu. V kolikor se znajdete v stiski, bodo vaš klic nedvodmno sprejeli, saj se uvrščajo med tista podjetja, ki so vredna zaupanja v trenutkih, ko ste najbolj ranljivi, in so vam nesebično pripravljena priskočiti na pomoč, ko to najbolj potrebujete.

Več informacij na www.miklavz-maleric.si

SPONZORIRANA OBJAVA

Oglasi

1 comments

 1. danijel gombač 30 maja, 2012 at 16:41 Odgovori

  pozdravljeni
  zavoljo širjenja dejavnosti sem si ogledal nekaj ponudbe vaše stroke in ugotavljam, da imate zelo napredne poglede in storitve ter možnosti, ki ste nanje lahko upravičeno ponosni iz vidika celovite storitve. Posebno sem navdušen nad zelenim pokopom, s katerim sem se že zdavnaj srečal in se mi je zdel primeren za sedanji čas. Čestitam.
  Dovolite da vam obenem ponudim svojo storitev, ki jo morda vidite kot dopolnilo- pisanje govorov in fotografiranje pogrebov. Za nadaljne informacije sem vam na voljo.
  Želim vam vse dobro.
  danijel

Dodaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.