Nagradna igra - predlagaj idejo in doživi vikend z Adrenalinčkom

Uredništvo portala ponovno nagrajuje. Tokrat smo pripravili malce drugačno nagradno igro. Zbiramo najboljšo idejo za naslednjo nagradno igro, ki jo bomo organizirali jeseni. Najboljša ideja bo nagrajena z adrenalinskim dvodnevnim izletom v osrčju Julijskih Alp.

Klikni in predlagaj svojo idejo!

Sponzor natečaja: portal Pogreb ni tabu, Adrenalinček

Trajanje nagradne igre: 16.7.2012 - 17.8.2012

Nagrada: Darilni bon za dvodnevni izlet z Adrenalinčkom. Darilni bon vključuje: 2× soška postelja v Eko kampu, 2× rafting, 2× izposoja kolesa za 5 ur.

Pravila natečaja

Iščemo najbolj izvirne ideje za naslednjo nagradno igro, ki jo bo organiziral portal Pogreb ni tabu. Vsi udeleženci svoj predlog objavite na forum Pogreb ni tabu, pod temo "Nagradna igra Adrenalinček".

 

Upoštevane bodo le ideje, ki bodo objavljene na forumu pod temo "Nagradna igra". Klikni na forum

Nagradna igra traja od 16.7.2012 do 17.8.2012.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije starejši od 18 let.

Nagrajenec bo obveščen na forumu pod temo "Nagradna igra Adrenalinček". Nagrajenec mora v roku 8 dneh posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, kraj bivanja) na elektronski naslov info@pogreb-ni-tabu.si.

Izbor

Žirija, ki jo sestavljajo raziskovalci in glavna urednica portala Elvina Babajić, bodo vse predlagane ideje pregledali, ocenili in izbrali najboljšo idejo. Ta bo nagrajena z dvodnevnim izletom v Adrenalinček eko kampu. Ime nagrajenca bo objavljeno 20.8.2012 na spletni strani www.pogreb-ni-tabu.si in na naši Facebook strani.

Podelitev nagrade

Nagrajenec prejme nagrado v obliki darilnega bona po pošti. Nagrade niso zamenljive ali izplačljive v denarju.

Varstvo osebnih podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da se strinjajo s pogoji sodelovanja v nagradni igri. Nagrajenec soglaša z objavo svojega imena in priimka na seznamu nagrajencev. Nagrajencec nagradne igre soglaša, da se njegovi podatki (ime, priimek in kraj bivanja) objavijo na spletni strani www.pogreb-ni-tabu.si, forumu Pogreb ni tabu ter na Facebook profilni strani portala.

Organizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

 

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.