Pismo starša

 Dragi otrok!

 - Sedaj še nisem stara, a ko me boš videl takšno, prosim, bodi potrpežljiv in poskušaj razumeti.

- Če se med kosilom popackam ali če se ne morem obleči sama, bodi potrpežljiv ... Spomni se vseh ur, ki sem jih porabila, ko sem tega tebe naučila.

- Če se v pogovoru vedno znova ponavljam, me ne prekinjaj, le poslušaj.

Bodi moja podpora, moj steber. Pomagaj mi končati to potovanje z ljubeznijo in potrpežljivostjo.

- In če se ne bom želela kopati, se mi ne smej in me ne žali. Samo spomni se, kako se te morala loviti in si izmišljevati milijon razlogov, da te spravim v kad.

- Ko boš opazil moje nepoznavanje tehnologije, me ne glej s sarkastičnim nasmeškom na licu, samo daj mi čas ... Jaz sem tebe naučila mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obleči, znajti se v življenju.

- Če kdaj med pogovorom izgubim rdečo nit, daj mi čas, da se spomnim in če se ne, se prosim ne razburjaj ... Najin pogovor ni najbolj pomembna stvar na svetu, ampak to, da sem s teboj in me znaš poslušati.

- Če ne bom želela jesti, me prosim ne sili ... Sama najbolje vem, kdaj mi je hrana potrebna in kdaj ne.

- Ko mi utrujene  noge ne bodo več dovolile, da hodim, mi prosim podaj roko enako kot sem jaz tebi, ko si delal prve korake. 

- In ko ti bom enkrat rekla, da ne več ne želim živeti, se ne jezi name. Nekega dne me boš razumel. Nekega dne boš razumel, da sem kljub vsem napakam, ki sem jih storila, želela le najbolje pripraviti te za pot tvojega življenja.

- Ne bodi žalosten in ne počuti nemočnega, ko me boš gledal poleg sebe takšno ... Bodi moja podpora, moj steber. Pomagaj mi končati to potovanje z ljubeznijo in potrpežljivostjo.

Vrnila ti bom z najlepšim nasmeškom in neizmerno ljubeznijo, katero sem vedno hranila samo zate.

 

Rada te imam,

tvoja mami

 

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.