Nagradna igra ‘Sreča je’ - podarjamo dva fotografska tečaja!

Zaradi velikega zanimanja za nagradno igro smo se odločili, da podelimo kar dva fotografska tečaja v vrednosti 120 €, ki ju podarja Fotoučilnica.

Poleti 2012 je na portalu in forumu Pogreb ni tabu potekal nagradni natečaj, ki je od sodelujočih pričakoval ideje za naslednjo nagradno igro na našem portalu. Uredništvo je izbralo idejo za fotografski natečaj z naslovom ‘Sreča je’. 
Razlog za zmago te ideje je naše prepričanje, da je treba na življenje gledati pozitivno in več energije, truda in pozornosti namenjati lepim dogodkom v naših življenjih. 

Ujemite srečne trenutke v vaš fotografski objektiv in se potegujte za nagrado!

Ujemite srečne trenutke z vašim fotoaparatom in se potegujte za fotografski tečaj v vrednosti 120 €.

Kako sodelovati? 

Na natečaju lahko sodelujejo nepoklicni fotografi iz Slovenije in tujine. Vsak avtor lahko sodeluje z največ petimi (5) fotografijami. Upoštevane bodo fotografije, poslane po elektronski pošti na naslov info@fotoucilnica.com, najpozneje do 1. aprila 2013.

Tehnične zahteve:

Dovoljeni so le osnovni popravki. To pomeni, da je fotografija lahko obrnjena, obrezana, s popravljeno belino, osvetlitvijo ipd. Fotografijo lahko pretvorite tudi v črno-belo tehniko. Fotografijo pošljite v ločljivosti, v kateri je bila posneta. Format naj bo JPG. Poslane fotografije morajo biti opremljene z naslednjimi podatki: avtor (ime in priimek, telefonska številka, elektronski naslov), opis fotografije (kraj in datum nastanka, kratek opis).

Izbirni postopek:

Žirija bo vse prispele fotografije pregledala, ocenila in izbrala najboljšo, ki bo nagrajena z brezplačnim tečajem fotografije. Ime nagrajenca bo objavljeno najpozneje 15. 4. 2013 na spletnih straneh www.pogreb-ni-tabu.si in www.fotoucilnica.com.

Podelitev nagrade:

Nagrajenec prejme nagrado po pošti. Nagrade niso zamenljive ali izplačljive v denarju.

Avtorske pravice:

Fotografije ostanejo last avtorja. Avtor fotografij zagotavlja, da so fotografije njegova stvaritev. Avtorji nagrajenih fotografij se strinjajo z objavo fotografij v tiskani ali spletni obliki za promocijo tega natečaja.

Varstvo osebnih podatkov:

Avtor fotografij dovoljuje uporabo svojih fotografij in osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov) za izvedbo natečaja. Avtor prav tako soglaša z objavo svojega imena in priimka v seznamu nagrajencev. Organizatorja zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Nagradno igro sta omogočili Fotoučilnica in portal Med.Over.Net

MedOverNet

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.