Zaključek nagradne igre ‘Sreča je’ in ostale aktualne novice

1. aprila smo uradno zaključili s sprejemanjem fotografij za nagradni natečaj ‘Sreča je’. Preko natečaja, katerega tema je zrasla iz predlogov sodelujočih v lanskoletnem natečaju na portalu in forumu Pogreb ni tabu, bo Fotoučilnica podarila kar dva fotografska tečaja v vrednosti 120 €.

Nad vašim sodelovanjem smo v uredništvu navdušeni! Prejeli smo namreč kar 74 prispevkov, s katerimi ste nas prepričali, da je na življenje treba gledati pozitivno ter z več energije, truda ter da je potrebno več pozornosti namenjati lepim, srečnim dogodkom.

Kmalu zopet obiščite spletni strani Pogreb ni tabu ali Fotoučilnica, kjer bosta imeni nagrajencev objavljeni najkasneje 15. aprila 2013.Vsem, ki ste trenutke sreče, ujete v fotografski objektiv, delili z nami se na tem mestu najlepše zahvaljujemo. Sedaj žirijo čaka najtežji del, saj mora pregledati in oceniti prispevke ter izbrati najboljša dva.

Nagradno igro sta omogočila Fotoučilnica in portal Med.Over.Net.

1. Mednarodni sejem pogrebništva in pokopaliških dejavnosti POST VIVA

Vabljeni na 1. Mednarodni sejem pogrebnih in pokopaliških dejavnosti POST VIVA, ki bo iz najrazličnejših zornih kotov predstavil eno najstarejših obrednih dejavnosti človeštva. Potekal bo med 4. in 7. aprilom v Gornji Radgoni. Na njem bodo svoje storitve in izdelke prikazali ponudniki pogrebnih storitev in izdelkov, kamnoseki, cvetličarji, aranžerji, fotografi, svečarji, kulturniki ter druga panožna podjetja, institucije, organizacije in posamezniki iz Slovenije in tujine.

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.