ZIBraSOFT kamnoseški in cvetličarski programi

ZIBraSOFT d.o.o. je slovensko podjetje, ki lahko s svojo ponudbo posebne programske opreme za računalnike izboljša kamnoseške in cvetličarske storitve.

ZIBraSOFT poslovni programi

V podjetju ZIBraSOFT se zavedajo, da splošni poslovni programi niso prirejeni za specifične potrebe posameznih strok in posledično ne nudijo vsega potrebnega. Izhajajoč iz tega zavedanja so pripravili ponudbo posebne programske opreme, ki jo za sedaj ponujajo zlatarjem, frizerjem, cvetličarjem in kamnosekom. Za vsako stroko so torej bodisi sami razvili poseben program bodisi prevedli svetovno priznane računalniške programe.

Poleg samih programov, ki so zaposlenim v izbranih strokah v pomoč pri njihovem delu, pa ponujajo tudi vso potrebno strojno opremo in potrošni material. Tako iz nudijo prav vse, kar je potrebno za učinkovito in natančno delo!

Specializirani programi za cvetličarje

Cvetličarjem ponujajo program za vodenje cvetličarne ter programe za tiskanje žalnih trakov in urejanje grobov. Sploh slednji program predstavlja odgovor na pojav vedno zahtevnejših strank. Z računalniškim programom za urejanje grobov je namreč že pred praktično izdelavo mogoče videti, kako bi družinski grob v prihodnje izgledal. Dodajate lahko vaze, kamenje, rože, pesek in vse ostalo, potrebno za urejen grob. Na ta način lahko stranke torej že vnaprej ocenijo, v kolikšni meri se načrt sklada z njihovo vizijo družinskega groba.

V ponudbi ZIBraSOFT pa najdemo tudi program za tiskanje žalnih trakov. Ta prav tako omogoča nadgradnjo dosedanje prakse, tj. ročnega pisanja na žalne trakove. Kljub lepi pisavi večini zaposlenih v cvetličarnah, program vodilnega nemškega proizvajalca v tej stroki nudi mnogo več kot človeška roka.

Nemško podjetje Terra Data je namreč razvilo uveljavljen program, ki je na sejmih v tujini požel veliko občudovanja. ZIBraSOFT pa je omenjeni program prevedel v slovenščino in s tem omogočil celostno rešitev za tiskanje žalnih trakov, s katero je omogočen enobarven ali barven tisk z različnimi (laserski, matrični, termotransfer) tiskalniki na različne vrste trakov.

Ponudba ZIBraSOFT za oblikovanje nagrobnih spomenikov

ZIBraSOFT nudi specializirano programsko opremo tudi kamnosekom, in sicer za načrtovanje stopnic ali za oblikovanje nagrobnih spomenikov. Za slednje poskrbi program Comcut, ki smo ga do sedaj lahko občudovali le na največjem kamnoseškem sejmu v Nürnbergu.

Program Comcut je na tržišču že več kot 25 let in se je uveljavil kot program, ki ne sme manjkati v nobenem modernem kamnoseštvu. Razvilo ga je družinsko kamnoseško podjetje Schubert Software iz Nemčije z dolgoletno tradicijo, ki dobro pozna zahteve stroke. Program Comcut ponuja 2-dimenzionalni izris z natančnim izpisom mer spomenikov in njihov 3-dimenzionalni prikaz. Z njim lahko kamnoseki spomenike enostavno vizualizirajo tudi z različnimi materiali, pisavami in ornamenti.

Program že v 15 minutah izdela natančen načrt nagrobnega spomenika, ki ga lahko ogledujete tako v horizontalnem kot vertikalnem načinu. Comcut programska oprema omogoča tudi iskanje po starejših shranjenih datotekah, torej po nagrobnih spomenikih, ki so bili izdelani že v preteklosti, s čimer pa je olajšano izdelovanje med seboj podobnih nagrobnih spomenikov.

V ZIBraSOFTu so program Comcut, namenjen izključno kamnosekom – ti so pri njegovem razvoju tudi pomagali – prevedli v slovenski jezik in zanj ponujajo tudi slovensko podporo. Programsko opremo so pripravljeni brezplačno predstaviti kjerkoli v Sloveniji.

Vir:

Oglasi
Oznakepodjetja

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.