Napovednik: “Pod drobnogledom” reportaže in raziskovalni članki

Razvoj portala Pogreb ni tabu je stalni proces, zato vam želimo, dragi bralci, postreči ne le z dobrimi in uporabnimi informacijami in napotki, temveč z vse boljšimi in uporabnejšimi vsebinami.

Poleg tega, da smo vedno veseli vaših predlogov in zamisli, kako bi lahko naš portal in spremljevalne dejavnosti dodatno izboljšali, smo razvili tudi novo kategorijo spletnih člankov.

figure-magnifying-glassOd sedaj naprej boste  pod zavihkom “Pod drobnogledom” našli izčrpne reportaže in raziskovalne članke. Vsak mesec bomo obiskali podjetje ali drugo ustanovo, ki deluje v okviru pogrebne in pokopališke dejavnosti, se mu ali ji temeljito posvetili, analizirali ter ocenili prednosti in slabosti. Obenem želimo obiskane ustanove s svojim mnenjem in idejami spodbuditi, da – če tega še ne počnejo – pričnejo skupaj slediti zadnjim smernicam in na ta način prilagajati, dopolnjevati in izboljševati svoje dejavnosti v duhu časa.  

Zaradi globokih vezi, ki jih ima velik del našega uredništva z Velenjem, smo bili enotni, da v prvem članku, ki je začetek nove serije, predstavimo prav podjetje iz tega nam domačega rudarskega mesta – Komunalno podjetje Velenje.

Vabimo vas k branju reportaže, ki bo objavljena še ta teden!

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.