VABILO NA DELAVNICO IZDELAVA ELABORATA O CENAH 24-URNE DEŽURNE SLUŽBE

Z uveljavitvijo Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen 24-urne dežurne službe (Uradni list RS, št. 5/2018) so opredeljena izhodišča in način oblikovanja cen storitev javne pogrebne službe. Ceno storitve za območje občine predlaga izvajalec javne službe, ki pripravi elaborat in ga skupaj s predlogom cene posreduje pristojnemu organu občine v pregled in potrditev. Številni izvajalci se v tej zvezi soočajo z vprašanjem, kako ustrezno pripraviti elaborat, na podlagi katerega bodo občine presojale upravičene stroške in potrjevale predlagane cene.

21. marec 2018 ob 10.00, CPU – Center za poslovno usposabljanje

Na delavnici bodo pojasnjena izhodišča za oblikovanje cen 24-urne dežurne službe ter podrobneje predstavljene nujne sestavine elaborata. Na praktičnem primeru bo prikazano, kako izdelati kalkulacijo cen storitev, katera določila je treba pri tem upoštevati in kako pripraviti elaborat z ustreznimi pojasnili. Delavnico bo vodila mag. Stanka Cerkvenik, strokovna direktorica Inštituta za javne službe, ki je na podlagi analize izvajanja 24-urne dežurne pogrebne službe v slovenskem prostoru pripravila strokovna izhodišča za metodologijo za oblikovanje cen javne službe.

 

KOMU JE NAMENJENA DELAVNICA?

Delavnica je namenjena izvajalcem 24-urne dežurne službe in predstavnikom občin ter vsem, ki se pri svojem delu srečujejo z oblikovanjem in potrjevanjem cen storitev 24-urne dežurne službe.

 

VABILO IN PRIJAVNICA NA DELAVNICO

 

 

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.