Predstavitev knjige Ko izgubiš... (zgodba o prebolevanju samomora v družini)

10. september je tudi Svetovni dan preprečevanja samomora in prav je, da se vsaj ta dan kaj o tem spregovori, toda ne spregleda še več sesutih svojcev, kot pa je pravzaprav samomorov samih. Vsak datum, dan ima svoj pomen, kar je dobro, da premislimo, zaustavimo korak in potem gremo morda lažje naprej.

 

Avtorica Anja Klančar, Foto: Jure Eržen

Avtorica Anja Klančar, Foto: Jure Eržen

 

Anja Klančar je na prvi pogled povsem običajno mlado dekle – radovedno, sproščeno, polno energije. A njeno življenje je odločilno zaznamovala družinska tragedija, oba starša sta si namreč v razmiku nekaj let sama vzela življenje.

Ob svetovnem dnevu za preprečevanje samomora bosta knjigo Ko izgubiš predstavila avtorica, Anja Klančar in dr. Bogdan Dolenc, profesor na Teološki fakulteti in pisec spremne besede.

Morda tudi vi žalujete, morda poznate koga v stiski, pa ne veste, kako bi pristopili, morda tudi vas obdajajo krivda, strah, nemoč, negotovost in neprespane noči. Morda se bojite, kaj bo, ko boste koga izgubili, morda vas je strah jutrišnjega dne ... A vabim vas (in tudi sebe), da bi se ob branju zavedeli lepega v našem življenju in bili za to hvaležni.

 

Predstavitev bo v ponedeljek, 10. septembra, ob 12. uri v Galeriji Družina, Krekov trg 1 v Ljubljani.

 

Vljudno vabljeni!

 

Za predstavitev se ni potrebno predhodno prijaviti.

 

 

Oglasi

Oddaj komentar

Ta stran uporablja Akismet za odstranjevanje neželenih komentarjev. Kako skrbimo za vašo zasebnost.